GolfStar lanserar egen webbapp för bättre bokning!


I vår ambition att alltid försöka förbättra golfspelsupplevelsen för våra medlemmar och gäster lanserar vi under september månad en egen GolfStar Webb-app. Vi hoppas att våra medlemmar och gäster ska uppleva en användarvänlig, attraktiv och funktionell Golfapp som betydligt förenklar starttidsbokningen på GolfStars alla 19 golfbanor i jämförelse med dagens bokning som sker via ”Min Golf”.


Vi hoppas med denna Webb-app att medlemmen på ett enkelt och korrekt sätt via ett genomtänkt bokningsflöde med snabba svarstider, kunna söka och boka sina starttider utifrån de bokningsvillkor och -regler som gäller för respektive medlemskap. Dvs. antal dagar innan man kan boka och antal bokade starttider samtidigt på de starttider och golfbanor som ingår i kundens valda golfspelspaket. Därtill ska man som medlem också kunna boka in sina gäster och erhålla ”gäst till medlemsrabatt” direkt i samband med att bokningen genomförs. Dessutom får vi nu 100 % kontroll på att våra medlemmar får den tillgänglighet de är berättigad till, varken mer eller mindre. Det blir helt enkelt mer rättvist och solidariskt när det gäller bokningsmöjligheterna.


I bokningsflödet kommer påminnelser skickas ut till spelarna i god tid före rundan, på liknande sätt som man får när man har en tandläkartid eller en flygbiljett bokad. Allt för att höja servicegraden och se till att motverka problemet med ”No Show” och på så sätt öka tillgängligheten på alla våra 19 golfbanor. När spelaren sedan närmar sig anläggningen på speldagen, skickas en notis ut via SMS med möjlighet att checka in digitalt via mobiltelefonen före rundan. Version 1.0 av Webb-appen går i gång succesivt från början av september månad.

Information om "webb-appen" Du kan se samtliga banor parallellt eller välja vilka banor du vill se via Filterfunktionen. Incheckningsrutan kommer under 'Bokningar' när incheckning är möjlig. Betalning av Greenfee sker vid bokning men beloppet dras 6 timmar före spel då avbokning ej längre kan ske. Upplever du problem eller fel i bokningen, vänligen skicka ett mail till bokning@golfstar.se. För att kunna hjälpa dig vill vi att du anger Golf-ID, Bana samt Starttid för den tid ditt ärende gäller.

OBS bokningar som gjorts via appen måste också ändras/tas bort via appen, bokade tider syns dock i Min Golf.

Tack på förhand!

/GolfStar


Q&A - vanliga frågor och kända problem (2021-09-26)

Golfvänner: Eventuella ”Golfvänner” som man har sedan tidigare i ”Min Golf” följer inte med automatiskt till ”webb-appen” utan man behöver lägga upp dem på nytt. GolfStar får inte p.g.a integritesskäl (GDPR) tillgång till enskilda Golfares golfvänner från GIT-systemet. Däremot läggs golfvänner automatiskt upp för varje medspelare vid bokning via ”webb-appen.


Greenfeebokningar: Samtliga greenfeebokningar (gäller även ”gäst till medlem”) som görs via ”webb-appen” måste förbetalas i samband med bokning sker. Görs inte detta, så avbokas tiden automatiskt 6 timmar före spel.